Voluntør fra Uganda i Vimby

Fra August får Vimby glæde af Kenneth fra Uganda, som kommer som voluntør fra Dansk ICYE. Vimbyfonden er glad for at kunne være med til kulturudveksling værtsskab som arbejdsplads for internationale unge mennesker. I den forbindelse søger Dansk ICYE søger en værtsfamilie, der har lyst til at åbne deres hjem for 21-årige Kenneth Sempala fra Uganda fra midten af august 2016 og minimum 3 måneder frem, mens han er i Danmark for at arbejde frivilligt hos os.

kennet

Kenneth kommer til Danmark for at lære en ny kultur at kende og udvide sit netværk. Han interesserer sig meget for socialt arbejde og andre mennesker. I fritiden kan han bl.a. godt lide at løbe eller se film.
Som værtsfamilie kommer I til at spille en central rolle i Kenneths ophold, da livet i en dansk familie kan lære ham om dansk kultur og sprog.
Dansk ICYE dækker udgifter til lommepenge, transport, forsikring og fritidsinteresser for Kenneth. Derudover ydes der også støtte til værtsfamilien for kost og logi (700 kr./mdr.).

Hvis du/I vil være værtsfamilie for Kenneth, så kontakt hurtigst muligt sekretariatet på telefon: +45 8618 0715 eller på mail: icye@icye.dk.

Læs mere om at blive værtsfamilie