Søndag på markedspladsen i Vimby d. 7. april 2019

Kom i forårsstemning til Torvedag i Vimby Søndag d. 7. april kl. 10-16

En forårs-søndag hvor du kan opleve hyggelig torvestemning og få stimuleret alle dine sanser, med en overflod af de lækreste økologiske smage, skøn musik, spændende kunst, smuk kunsthåndværk og guidet gratis rundvisning i Andelssamfundet. Så tag hele din familie, dine skønne venner eller dine søde naboer med på udflugt og tilbring den dejligste dag i disse skønne rammer, hvor du blandt andet kan opleve følgende:

VIMBYS CAFE er åben hele dagen og byder på lækre økologiske sager som friskbagte boller, kager og varme pandekager.
Fra kl. 10-11 kan du købe en lækker økologisk brunchtallerken med bl.a. vores egen oksespegepølse, pesto og hummus og selvfølgelig dejlige græsæg fra de gode høns på marken. Hertil ost, friskbagt brød og minipandekager med Pia og Karens lokale honning.

LANDSBYENS GENBRUGS holder åben fra kl. 10-16. Her kan du snuse rundt og finde de skønneste kjoler, jeans, bluser m.m. Der er rigtig mange gode nye og også gamle bøger og vi har godt kvalitets baby og børnetøj.

Det nye HÅNDARBEJDSHUS holder åbent reparationsværksted fra kl. 12-16. Du kan få hjælp til at reparere dit tøj, og du kan fx. også sy en kjole eller bluse om fra genbrugsbutikken.

VIMBY HØKEREN har åbent hele dagen. Kom og se den nye udvidelse af butikken med vores havudsigt på hemsen.

KUNSTNERHUSET KARAVANA
Det kreativt aktivitetstilbud for voksne udviklingshæmmede har fremstillet brugskunst i træ, glas og tekstil. De kommer med deres rullende campingvogn Butik UNIK og sælger UNIK brugskunst med helt egne kvaliteter.

Kl. 12-12.30 spiller MUSIKVÆRKSTEDET KARAVANA med deres 7 mands orkester.

En af de største forårsbebudere er, når DE FIRE ISTIDER åbner op for salg af is. På Torvedagen vil det fra kl. 11 være muligt at sætte tænderne i en af de mange læke økologiske smagsvarianter fra den hyggelige isvogn.

CHEZ MICHEL er Andelssamfundets pizzamester. På Torvedagen tænder han op i sin brændefyrede pizzaoven fra kl 11 og sælger de lækreste økologiske pizzaer fra sin hyggeligt indrettede pizzavogn, som er en ombygget hestetrailer.

GENBYGGEREN er et værkstedsfællesskab, som er bygget udelukkende af genbrugsmaterialer. På Torvedagen vil du i Genbyggeren kunne opleve og købe kunst og kunsthåndværk fra dygtige kunsthåndværkere, der udstiller og sælger deres smukke, fine og håndlavede sager. Der vil være smuk og spændende keramik, collager, pileflet med forår og påsketema, smykker, plakater, T-shirts og bronzefigurer. I Genbyggeren vil du kunne møde nogle af kunsthåndværkerne og få en snak med dem om deres håndværk.

Kl. 11 og kl. 14 vil der være GRATIS RUNDVISNING i Andelssamfundet, hvor du på en guidet tur kan høre mere om hvordan livet leves i et anderledes fællesskab, hvor der er fokus på bæredygtighed.

I PETERSBORG vil der hele dagen være boder med salg fra nogle af Andelssamfundets dygtige kunstnere. Her kan du blandt andet købe smykker og spændende keramik hos Yen Broby. Batikfarvet tøj og reuse hos Inger Marie Just og ArtMoney og ”påskesjov” hos Ina Marie Graneberg

KREAVOGNEN byder både på lune boller og introduktion til de forskellige værksteder – så kig forbi og hør mere om, hvordan det hele kommer til at fungere, hvordan du bliver medlem og spørg om lige det du har på hjertet.
Kl. 13-16 vil der være gang i drejeskiven i lerværkstedet.

Fra maj tilbyder Fysiurgisk massør Goye Gotfredsen i Kreavognen i Andelssamfundet.
Der vil være mulighed for at få massage 2 onsdage hver måned fra kl 15.30 – 20.00.
Kom forbi på Torvedagen og få en lille snak om hvad massage gør af godt, og få en lille skøn massage smagsprøve. Du kan møde Goye i KREAVOGNEN fra kl. 12-16.

Vi glæder os alle virkelig meget til at byde jer velkommen til en dejlig dag i forhåbentlig skæppe skønt forårsvejr.