Medarbejdere

Pædagoger i dagtilbud

Portræt ErlingErling Deigaard.
Erling er har mere end 25 års erfaring med at arbejde i bo- og dagtilbud for mennesker med særlig behov.
I Vimby vil du ofte møde Erling i gang med en håndværkeropgaver. Samtidig han har et vågent øje og er klar til en snak med alle, som han møder på sin vej.
Erling brænder for udvikling af samspillet mellem det socialpædagogiske arbejde og frivillige aktiviteter sammen med alle i Hjortshøj. 

 

Fotograf-på-vejHenrik Kjærsgaard
Henrik har igennem mere end 12 år arbejdet med unge med særlige behov. Henrik går til alt arbejde med stor passion, om det er socialpædagogisk arbejde, pasning af høns eller fremstilling af lækre delikatesser i køkkenet. Samtidig er han altid er klar med en hjælpende hånd, så samarbejde med Henrik er på alle måder en helt særlig fornøjelse.  

 

 

Portræt LoneLone Bang
Lone har mere end 20 års erfaringer med at bage og udvikle et bageri sammen med mennesker med særlig behov. Den viden og store erfaring kombineret med smil og stor energi gør det til en leg for alle at arbejde sammen med Lone i bageriet.

 

 

Fotograf-på-vejIben Hjortshøj
Iben træffer du i bageriet, hvor hun sammen med de øvrige tryller brød og kager frem.  

 

 Andet personale

Sara HøghSara Høgh
Sara er uddannet køkkenleder og koordinere alle aktiviteter i Vimbys bageri. Hun er det solide fundament, som med et stort smil hjælper med alt. Selv med hele huset fyldt af gæster bevarer Sara hovedet koldt og finder hurtigt løsninger, så alt bliver løst og alle kan være med. 

 

 

Elisabeth Groot

Marianne Gissel

Lis Ellemand

Bodil Dahl Jensen

Gitte Friis