Inklusion i virkeligheden – Konference

En inspirationskonference om fællesskaber for voksne med og uden udviklingshæmning

27. november 2018 kl. 09:00 – 27. november 2018 kl. 16:00

Kom og oplev, hvordan der rundt om i landet skabes arbejdspladser, boligområder, fritidsaktiviteter og meget mere, hvor voksne med og uden udviklingshæmning sammen bidrager til og udvikler fællesskaber. Du vil gå hjem klogere, beriget og inspireret.

Det er gratis at deltage, og alle er velkomne.

Journalist Nick Horup (som du kender fra de folkekære programmer om Morten og Peter) vil sammen med Rikke Sørensen, formand for ULF-ungdom, føre dig igennem en dag med personlige fortællinger og inspirerende oplæg fra borgere, forskere, politikere og fagfolk.

I løbet af dagen vil du få mulighed for at gå rundt til en række stande, som præsenterer forskellige måder at praktisere inklusion i virkeligheden på.

Tilmeld dig konferencen her.

Konferencen er gratis, og vi byder på morgenkaffe, en let frokost og eftermiddagskaffe.

Konferencen er kommet i stand i samskabelse mellem: Fonden Vimby, Landsforeningen LEV, LEV Aarhus, Jysk børneforsorg/Fredehjem, Udviklingshæmmedes Landsforbund, ULF, Foreningsfællesskabet Ligeværd, ”Vaskeriet” og Aarhus Kommune.

Tak til Den A.P. Møllerske Støttefond, Aarhus Kommune – Sociale forhold og Beskæftigelse, LEV og LEV Aarhus, som med deres støtte er med til at realisere konferencen Inklusion i virkeligheden.