Bageriet

Bageriet er i øjeblikket i gang fem dage om ugen.

Brødet bliver solgt i Høkeren eller som bestillinger på bageri@vimby.dk.

Foruden de faste varer, så tryller bageriet hver uge med mange forskellige produkter, brød og kager. Se nyt på Vimby Høkerens Facebook eller tilmeld dig Vimbys ugentlige nyhedsbrev på mail@vimby.dk

Vimbys Facebookside

http://vimby.dk/wp-content/uploads/2017/01/Kager-fra-bageri.jpg
http://vimby.dk/wp-content/uploads/2016/11/2015-04-08-10.34.40.jpg
http://vimby.dk/wp-content/uploads/2016/11/150911-vimby-høker-åbn-PN_0418.jpg
http://vimby.dk/wp-content/uploads/2016/06/150909-vimby-bager-PN_0343.jpg
http://vimby.dk/wp-content/uploads/2016/06/Mohammed.jpg

Flere produkter er allerede blevet klassikere hos Vimbys kunder og indgår i dette faste sortiment i Høkeren:

  • Surdejsrugbrød med og uden kerner. Et klassisk rugbrød, som med brug af surdej til langtidshævning  får en karakteristisk fyldige smag og forbliver fugtigt og frisk i mange dage.
  • Peters surdejsbrød og surdejsboller. Peter har gennem lang tid kælet og udviklet dette surdej, hvor dejen får tid til hævning, der giver smag og derefter behandles med forsigtighed, så luftighed bevares. Et rigtig godt brød, som bevarer sin friskhed i flere dage.
  • Kartoffelpizza. Dejlig krydret pizza med tomatsovs, løg, kartofler og emmentalerost på langtidshævet dej med el fra Aurion, der giver masser smag til pizzabunden. Velegnet til frokost, i madpakken eller som hurtig aftensmad.
  • Mohameds cookies. Mohamed elsker at laver dejlige sprøde cookies med mandler-chokolade, lakrids og ingefær – vi andre elsker at spise dem.