Vimbyfonden er klar til byggeri

I disse måneder bliver der tegnet af arkitekterne. Nu er Vimbys socialøkonomiske virksomheder på vej. Et økologisk bageri, et væksthus, en stald, et multiværksted, en butik og en lille cafe. Efter en velforberedt byggeworkshop i november gik tegneprocessen igang. Grunden blev overtaget d. 1. januar og vi regner med at byggeriet går i gang midt i Maj. Og så er det spændende hvordan det hele kommer til at se ud og hvordan det kommer til at fungere i praksis.

Imens arbejder bestyrelsen og den følgegruppe der er tilknyttet bestyrelsen på at udvikle organiseringen omkring brug, leje og lån af de nye rammer. Har du interesse i at vide mere kan du kontakte formanden Randi Pisani mail til formand eller frivilligkoordinator Elisabeth Groot mail til frivilligkoordinator