Landsbyens Genbrugs

Landsbyens Genbrugs ligger på Gl. Kirkevej 116 B i en ‘lagerbygning’ i bedste Berlinerstil.

Vi er meget glade for de ting der bliver doneret til Genbrugsbutikken
Vi sælger alt fra puslebord og billedbøger til racerbane og våddragt. De ting vi sælger får vi af dig og mange andre der vil donere deres brugte ting til butikken.
Aflevering af ting sker i butikkens åbningstid
Vi vil meget gerne have gode ting, som du selv gerne ville købe. Der er en masse arbejde i at sortere og køre på genbrugsstationen, så smid selv dine brugte syltetøjsglas og slidte sko ud.

Følg med i gode tilbud på Facebook på Landsbyens Genbrugs.

Landsbyens Genbrugs er mere end bare genbrug
Der har indtil videre været litteraturcafé, modeshow, indsamling til asylcenter og åbningsfest – og der er plads til flere initiativer.

Overskud støtter Hjorthøj
De frivillige, der driver butikken har besluttet at Genbrugsens overskud skal deles ligeligt mellem Vimby Fonden og Landsbypuljen, der kan søges af alle til aktiviteter i Hjortshøj. Hør mere om puljen hos elisabeth@landsbyliv.dk
I 2015 donerede Landsbyens Genbrugs i alt 67.373,-. Beløbet blev delt ligeligt mellem Støtteforeningen Multihus i Hjortshøj og Fonden Vimby.

Donation til etablering af multihus i Hjortshøj
Donation på kr. 35.000 fra Genbrugsbutikken til etablering af multihus i Hjortshøj

Bliv frivillig

Butikken passes udelukkende af frivillige, en blanding af naboer, mennesker med særlige behov fra de lokale boliger, folk fra området, der synes genbrug er sjovt eller bare gerne vil bidrage med et par timer til en mere levende landsby. Vi snakker, rydder op og tager os godt af de mange kunder.
Du er velkommen uanset om du vil have en vagt hver uge eller bare en gang om måneden. Vi kan også bruge folk der er praktisk anlagt og helst vil hjælp med at lægge fliser, sætte lamper op og den slags.
Hvis du vil være frivillig eller har ideer til Genbrugsen, så kontakt Elisabeth Groot på mailen: elisabeth@landsbyliv.dk

Vi glæder os til at se dig i Landsbyens Genbrugs eller høre fra dig.

Frivillige for Landsbyens genbrugs
Staben – mens Landsbyens genbrug stadig var ny