Fantastisk Fredag

Fantastisk Fredagsstemning
Fantastisk stemning på Fantastisk Fredag

Fantastisk Fredag er et uformelt mødested med kager, mad og hygge. Det afholdes kl. 15 til 19.30 en gang om måneden i et samarbejde mellem Vimby og Landsbyliv i Hjortshøj. Hold øje med opslag i området eller på Facebook.

Enkelt koncept: Lækker mad og rum til snak
På Fantastisk Fredag kan man bare dumpe ind et par timer og få sig en lækker kage eller et varmt måltid mad. Det er som at gå på café eller restaurant – den store forskel er blot at det sker lige rundt om hjørnet i et miljø, hvor det er naturligt at alle snakker med hinanden.

Syrisk familie
En syrisk familie styrer slagets gang

Hver gang er unik
En gang er det en syrisk familie, en anden gang Andelssamfundets æggegruppe. Hver Fantastisk Fredag er unik selvom rammen er den samme. Fantastisk Fredag skabes af frivillige og de bestemmer menuen. Menuen indeholder altid en særlig lækker kage og et godt aftensmåltid, som man bare kan nyde og slappe af.

Du kan også være med
Det fungerer sådan at en ad hoc gruppe hver gang er sammen om at lave arrangementer. Der er en koordinator som laver menuen sammen med de der melder sig til at være med.

Der er en fast kerne af hjælpere, og der kommer nye til. Man kan være med noget af dagen, eller hele dagen, som det nu passer, og man kan også være med hver gang eller en gang i mellem.

Flere gange er Fantastisk Fredag blevet beriget med frivillige, som har spillet musik, både jazz og spillemandsmusik. Det har bidraget til at skabe en rigtig god stemning til mange forskellige snakke hen over bordene.

Har du lyst til at være med som frivillig, så kontakt Elisabeth på mail: elisabeth@vimby.dk eller mob.: 2620 3119.