Håndarbejdshuset

Aktiviteter I Håndarbejdshuset I Hjortshøj

Håndarbejdshuset åbnede marts 2019. Siden har der været godt gang i huset og mange forskelligartede aktiviteter. Vi har holdt fløjte og plantefarvnings-workshop. Vi har syet et Haiku—digt til Pop Up festival og haft åbent værksted hvor byens borgere har kunnet komme forbi og efter hjælp-til-selvhjælps princippet kunne reparere tøj. Og hver anden fredag har der været “Barsler og Bedster”.

Eksempler på aktiviteter

Åbent værksted
hvor alle er velkomne til at komme forbi og og sy og repare stort og småt eller sætte gang I forskel-lige projekter af håndarbejdsmæssig karakter. Inger Marie og Lone er til stede og giver kyndig vejledning.

“Barsler og Bedster”
Sy til baby eller sy hvad du lyster. Under vejledning af Dorte bliver du guidet til at påbegynde og færdiggøre projekter som eventuelt tager udgangspunkt I Genbrugens babytøj eller stofrester eller dine egne ideer og textiler.

Workshop: Plantetryk og solprint
Oplev Inger Marie undervise I den fascinerende teknik, hvor planter direkter farver tekstiler. Både via indpakning eller via solen.

Workshop: Op på syhesten 
Basiskursus for dig, der knækkede en nål på din symaskine og aldrig kom videre. Eller ikke bestod kørekortet I skolen. Vi starter helt fra scratch. Medbring gerne din egen maskine.

Priser

Som frivillig værkstedsleder er man med gratis og kan bruge værkstedet som man vil.

Som bruger betaler du dags-, måneds- eller årskort. Der er nedsat pris for unge.

Kursuspriser er afhængige af de kurser der bliver slået op.
Er du med til at lave produkter som Vimby kan sælge, så er det gratis.

Se mere om ideen og visionerne om huset her